Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkekle öpüşmek

Rüyada yabancı bir erkekle öpüşmek

Rüyada yabancı bir erkekle öpüşmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Rüyada yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkeği görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, borçlanıp, hasta olacağına delalet eder.

Rüyada yatakta yabancı erkek görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı erkekle dans etmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde yabancı erkek görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, güvensizlik duymaya işarettir.

Rüyada yabancı genç bir erkek görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yatağında yabancı erkek görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments