Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tokalaşmak öpüşmek

Rüyada tokalaşmak öpüşmek

Rüyada tokalaşmak öpüşmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, dinde bilginleşeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada tokalaşmak öpüşmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sonuçlanabilir, evraklar imzalanabilir ya da yeni fikirler için yatırımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, yolunun açık olacağına alamet eder.

Rüyada başbakanla konuşmak tokalaşmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Rüyada camide tokalaşmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin biriyle tokalaşmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada valiyle tokalaşmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, her geçen gün başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada insanlarla tokalaşmak çok daha iyi yerlere geleceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, kariyer sahibi olacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments