Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı mezarlığı görmek

Rüyada yabancı mezarlığı görmek

Rüyada yabancı mezarlığı görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı mezarlığı gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Rüyada yabancı mezar görmek sağlığın bozulacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı mezarlığı görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bozuk para görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işarettir.

Rüyada yabancı biriyle tokalaşmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, halsizleşeceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı turist görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı aktör görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, hükmünün geçmeyeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada yabancı yazı okumak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir adama sarılmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments