Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birinin düğününü görmek

Rüyada yabancı birinin düğününü görmek

Rüyada yabancı birinin düğününü görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, hedeflerine kavuşacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kimse ile tartışmayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada yabancı birinin düğününü gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmaya başladığınızı, yüzüstü bırakılma veya yarı yolda kalma riski taşıdığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada yabancı düğün görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı birinin düğününü görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada yabancı devlette olmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalettir.

Rüyada yabancı isim görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada yabancı erkek organı görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğin öptüğünü görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bakan görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalettir.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, sevgisinin artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments