Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada yabancı bir erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada yabancı bir erkekle öpüştüğünü görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ufkunun açılacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, ihanet göreceğine, zor ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle tokalaşmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle konuşmak kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendi geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işarettir.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı bir erkek görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle yatakta yatmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekten hediye almak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments