Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkek görmek

Rüyada yabancı bir erkek görmek

Rüyada yabancı bir erkek görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkek gördüyseniz:

  • Belli bir işe ya da konuya nasıl yaklaşmanız gerektiğini ya da nasıl daha fazla kanalize olabileceğinizi düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada yabancı erkekle tokalaşmak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle öpüşmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yabancı bir erkekle öpüştüğünü görmek işlerinin düzene gireceğine, hayırlı bir evlat olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı erkek çocuğu görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak güzel işlere imza atacağına, bunalıma düşeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Rüyada evinde yabancı erkek görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yapılan işte ustalaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments