Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta yazı görmek

Rüyada vücutta yazı görmek

Rüyada vücutta yazı görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalet eder.

Rüyada vücutta yazı gördüyseniz:

  • İlerlemeyi sürdürmelisiniz.

Rüyada vücuda yazı yazmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda yazı görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hayat boyu desteği olacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda yazılar görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda kuran yazısı görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, aniden evlilik kararı alacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücutta yazı görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada vücutta arapça yazı görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Rüyada vücutta kuran yazısı görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazılı kağıt okumak başarılarının daim olacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, dostlardan zarar görüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments