Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazılı kağıt okumak

Rüyada yazılı kağıt okumak

Rüyada yazılı kağıt okumak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yazılı kağıt okumak gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Rüyada yazılı kağıt okumak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına tabir olunur.

Rüyada kağıttan yazı okumak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıtta yazı okumak kendine çeki düzen vereceğine, kısmetin açılacağına, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada boş kağıda yazı yazmak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dua yazılı kağıt görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada kağıt üzerine yazı yazmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aksiliklerin aşılacağına inanılır.

Rüyada kağıda yazılı dua görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adının yazılı olduğu kağıt görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments