Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yazılar görmek

Rüyada vücudunda yazılar görmek

Rüyada vücudunda yazılar görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, başarısızlığa düşeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yazılar gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Rüyada vücudunda yazı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine yorulur.

Rüyada vücudunda kuran yazısı görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, arkasından iyi konuşulacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda yazılar görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada vücutta yazı görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada vücutta kuran yazısı görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta arapça yazı görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulur.

Rüyada vücuda yazı yazmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada duvara yazı yazmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments