Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşde yanmak

Rüyada ateşde yanmak

Rüyada ateşde yanmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ateşde yanmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada ateşle yanmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada ateş yanmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ateşte yanmak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına yorulur.

Rüyada ateşde yanmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına inanılır.

Rüyada ateşler içinde yanmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşten yanmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kömür gibi yanmak işlerin günden güne daha da açılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elleri yanmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments