Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun kıllandığını görmek

Rüyada vücudunun kıllandığını görmek

Rüyada vücudunun kıllandığını görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, makamının ve ününün artacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada vücudunun kıllandığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek ya da geleceğinizi düzenlemek için zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz.

Rüyada vücut kıllarını tıraş etmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada bütün vücudu kıllı görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan kıl çekmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada vücudunun kıllı olduğunu görmek parasal anlamda rahat edeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada vücutta beyaz kıl görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına inanılır.

Rüyada kadın vücudunda kıl görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işarettir.

Rüyada vücutta çok kıl görmek herhangi zarara uğramayacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, makamını garantileyeceğine delalettir.

Rüyada vücuttan kıl aldırmak aradaki buzların eritileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments