Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta çok kıl görmek

Rüyada vücutta çok kıl görmek

Rüyada vücutta çok kıl görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yokluk içine gireceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Rüyada vücutta çok kıl gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Rüyada vücuttan kıl çıkarmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin vücudunda kıl görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına işaret eder.

Rüyada vücutta beyaz kıl görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada vücut kılı temizlemek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada kendi vücudunda kıl görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, halinin iyi olduğuna, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kıl çekmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda kıl çıkmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun kıllarını temizlemek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments