Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta beyaz kıl görmek

Rüyada vücutta beyaz kıl görmek

Rüyada vücutta beyaz kıl görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalettir.

Rüyada vücutta beyaz kıl gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış veya kötü bilgileri ya da kişileri elemeniz, hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor.

Rüyada vücutta beyaz kıl görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudun kıllarını temizlemek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada vücudunda kıl temizlemek gönlünce bir hayat süreceğine, gelirinin garanti olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuttaki kılları temizlemek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi vücudunda kıl görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan vücudunda kıl görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada vücudu kıllı kadın görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, süzüleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet eder.

Rüyada vücut kıllarını kesmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments