Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda su çiçeği görmek

Rüyada vücudunda su çiçeği görmek

Rüyada vücudunda su çiçeği görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, karlı işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada vücudunda su çiçeği gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada vücudunda su çiçeği görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada vücudun su topladığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada vücudundan su çıktığını görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, ele geçen parada artış olacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuda su dökmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada vücudunun su topladığını görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin su çiçeği olduğunu görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments