Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarda kan görmek

Rüyada bacaklarda kan görmek

Rüyada bacaklarda kan görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada bacaklarda kan gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada bacak arasından kan geldiğini görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarından kan aktığını görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bacaktan kan aldırmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada bacaktan akan kan görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacak arasında kan görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarında kan görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan kan aktığını görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine inanılır.

Rüyada bacağından kan aldırmak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments