Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan akan kan görmek

Rüyada bacaktan akan kan görmek

Rüyada bacaktan akan kan görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bacaktan akan kan gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Rüyada bacaktan akan kan görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine işaret eder.

Rüyada ağızdan akan kan görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan kan görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada burundan akan kan görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gözden akan kan görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Rüyada kafadan akan kan görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan akan kan görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments