Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karıncanın vücudunda gezdiğini görmek

Rüyada karıncanın vücudunda gezdiğini görmek

Rüyada karıncanın vücudunda gezdiğini görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işarettir.

Rüyada karıncanın vücudunda gezdiğini gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Rüyada vücudunda karınca gezdiğini görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada karıncanın vücudunda gezdiğini görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta karınca görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, sorunların yakında son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada vücudunda karınca görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada vücudundan karınca çıktığını görmek ilerleyeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda karıncalar görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada vücudu karınca sarmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada karıncanın üzerinde gezdiğini görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments