Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada viyanaya gitmek

Rüyada viyanaya gitmek

Rüyada viyanaya gitmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada viyanaya gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Rüyada viyanaya gitmek dargınların barışacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına inanılır.

Rüyada bulgaristana gitmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına alamet eder.

Rüyada metro gitmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı yere gitmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hem de para kaybettireceğine alamet eder.

Rüyada yabancı devlete gitmek sorunlarını teker teker aşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Rüyada kadın doktoruna gitmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yönetici olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ailecek bir yere gitmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işarettir.

Rüyada umreye gideceğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments