Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişneli pasta görmek

Rüyada vişneli pasta görmek

Rüyada vişneli pasta görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, mal ve para biriktireceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, çalışıyorsa terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişneli pasta gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bazı üzücü sözler sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Rüyada vişneli pasta yemek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vişneli pasta görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, helal ekmek yeneceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına yorulur.

Rüyada çiçek açmış vişne ağacı görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevsimsiz vişne görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş vişne görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada vişne hoşafı içmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hastalıkların şifa bulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vişne kurusu görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, akıl vereceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada vişne kiraz görmek itibar edineceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments