Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsimsiz vişne görmek

Rüyada mevsimsiz vişne görmek

Rüyada mevsimsiz vişne görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevsimsiz vişne gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Rüyada mevsimsiz vişne görmek hidayete ermeyi de başaracağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalından vişne toplamak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada vişneli kek görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vişne rengi elbise görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, insanlara öncülük edeceğine işarettir.

Rüyada vişne görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada vişne ağacı görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kısmetinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada ağacından vişne yemek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Rüyada vişne suyu görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments