Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne temizlemek

Rüyada vişne temizlemek

Rüyada vişne temizlemek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, planların sarkacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada vişne temizlemek gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Rüyada vişne temizlemek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, yokluk çekmeyeceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada vişne suyu içtiğini görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vişne şerbeti içmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu vişne görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan vişne toplamak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne veya kiraz görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine inanılır.

Rüyada dalında vişne görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vişne kurusu yemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments