Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu vişne görmek

Rüyada kurtlu vişne görmek

Rüyada kurtlu vişne görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu vişne gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada kurtlu vişne görmek herkesin desteğinin alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne çiçeği görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada dalından vişne yemek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişne yediğini görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada vişne kiraz toplamak aksine işe neredeyse köstek olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada daldan vişne toplamak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı vişne görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bozer

Rüyamda vişneden uzun bir kurtçuk çıktı ve kaçtı