Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne suyu yapmak

Rüyada vişne suyu yapmak

Rüyada vişne suyu yapmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada vişne suyu yapmak gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Rüyada vişne suyu yapmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli yapmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne suyu içtiğini görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada vişne suyu içmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada vişne meyve suyu içmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Rüyada vişne suyu dökmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişne suyu görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne suyu ikram etmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, büyük savaşların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments