Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak traşı yapmak

Rüyada bacak traşı yapmak

Rüyada bacak traşı yapmak hayatının bir anda cennete döneceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, malın bereketinin artmasına delalet eder.

Rüyada bacak traşı yapmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada bacaklara ağda yapmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, daha zengin hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bacağına ağda yapmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet eder.

Rüyada bacak tıraşı yapmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet eder.

Rüyada bacaktan doğum yapmak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak traşı yapmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalettir.

Rüyada bacaklarda tüy görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments