Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vergi görmek

Rüyada vergi görmek

Rüyada vergi görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada vergi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada vergi vermek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, başarıyla geleceğine işaret eder.

Rüyada vergi dairesi görmek çok zor duruma düşüleceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vergi ödemek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vergi levhası görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada vergi memuru görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vergi borcu görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Rüyada vergi görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vergi borcu olduğunu görmek büyük bir makama geleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments