Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vergi levhası görmek

Rüyada vergi levhası görmek

Rüyada vergi levhası görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, bedeninin de iyileşeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Rüyada vergi levhası gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada vergi levhası görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada trafik levhası görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, haram mala, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sac levha görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada altın levha görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vergi ödemek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, aşının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada vergi memuru görmek rızkından ve gelirinden olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Rüyada vergi dairesi görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vergi borcu görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments