Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik levhası görmek

Rüyada trafik levhası görmek

Rüyada trafik levhası görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, daha pozitif biri olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına inanılır.

Rüyada trafik levhası gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada trafik levhası görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet eder.

Rüyada sac levha görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret eder.

Rüyada vergi levhası görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına tabir olunur.

Rüyada altın levha görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada yoğun trafik görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek imkânlarının da genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments