Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine valiz vermek

Rüyada birine valiz vermek

Rüyada birine valiz vermek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kariyerinde atılım yapacağına işarettir.

Rüyada birine valiz vermek gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada valiz taşıyan birini görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Rüyada valiz kaybolduğunu görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine delalet eder.

Rüyada valizle otobüse binmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir valiz para görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada valizle gezmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada valiz satın almak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalettir.

Rüyada valizde çamaşır görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert valiz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments