Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi kurt görmek

Rüyada vahşi kurt görmek

Rüyada vahşi kurt görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalet eder.

Rüyada vahşi kurt gördüyseniz:

  • İşle ilgili aktivitelere katılmanız durumunda popülariteniz artacak.

Rüyada vahşi kurt sürüsü görmek helal rızık yiyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vahşi kurtlar görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vahşi kurt öldürmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işaret eder.

Rüyada vahşi kurt görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi hayvanı öldürmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vahşi hayvanlar görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sağlığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanlar tarafından kovalanmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada vahşi hayvandan kaçmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments