Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi görmek

Rüyada vahşi görmek

Rüyada vahşi görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Rüyada vahşi hayvan saldırısı görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına yorulur.

Rüyada vahşi hayvan ısırması görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvanlar görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi köpek görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi bir köpek görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vahşi kedi görmek kısmetin ve talihin açılacağına, bütçesinin küçüleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalettir.

Rüyada vahşi insan görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada vahşi ayı görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments