Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi kediler görmek

Rüyada vahşi kediler görmek

Rüyada vahşi kediler görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, zararın telafi edileceğine, ayıplı yolara sapacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vahşi kediler gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Rüyada vahşi kediler görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, o işi canlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada vahşi kedi görmek çalışmaların beğeni almayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, işlerinin günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vahşi köpek öldürmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, iftiraya maruz kalınacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi hayvanla mücadele etmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada vahşi hindi görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalet eder.

Rüyada vahşi hayvan tarafından kovalanmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada vahşi geyik görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada vahşi tavşan görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments