Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi kedi görmek

Rüyada vahşi kedi görmek

Rüyada vahşi kedi görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, başarısının yükseleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada vahşi kedi gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada vahşi kedi görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada vahşi kediler görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, bir beladan kurtulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvan eti yemek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, şansının açılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada vahşi insanlar görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada vahşi kurt sürüsü görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yeni denemelerde bulunacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada vahşi ve huysuz at görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada vahşi kaplan görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi balık görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments