Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi balık görmek

Rüyada vahşi balık görmek

Rüyada vahşi balık görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, büyük bir yenilgi alacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada vahşi balık gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Rüyada vahşi balık görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada vahşi hayvan tarafından kovalanmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah vahşi köpek görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, planlarının işe yarayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada vahşi eşek görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vahşi kurt sürüsü görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine alamet eder.

Rüyada vahşi tavşan görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işarettir.

Rüyada vahşi hayvanlar tarafından kovalanmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, dertlerinin unutulacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada vahşi at görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments