Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yolculuğa çıkmak

Rüyada uzun yolculuğa çıkmak

Rüyada uzun yolculuğa çıkmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına alamet eder.

Rüyada uzun yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada uzun bir yolculuğa çıkmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun yolculuğa çıkmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun yolculuk yaptığını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işarettir.

Rüyada otobüsle uzun yolculuk yapmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Rüyada uzun bir yolculuk yapmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla uzun yolculuk yapmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun yolculuğa hazırlanmak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, işlerin yoluna gireceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işaret eder.

Rüyada uzun yolculuk yapmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments