Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yolculuk yaptığını görmek

Rüyada uzun yolculuk yaptığını görmek

Rüyada uzun yolculuk yaptığını görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada uzun yolculuk yaptığını gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Rüyada otobüsle uzun yolculuk yapmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, rızkın ve kazancın artacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada uzun yolculuk yaptığını görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yolculuk yapmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Rüyada uzun yolculuğa çıkmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trenle uzun yolculuk yapmak büyük bir servete kavuşacağına, borçların gittikçe artacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada bisikletle uzun yolculuk yapmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uzun yolculuk yapmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, günahlarının affedileceğine yorulur.

Rüyada uzun bir yolculuk yapmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, keyifli olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments