Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir yolculuğa çıkmak

Rüyada uzun bir yolculuğa çıkmak

Rüyada uzun bir yolculuğa çıkmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, inancının zayıflayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun bir yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Rüyada uzun bir yolculuğa çıkmak insanlar tarafından ayıplanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada uzun yolculuğa çıkmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, şansının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun bir yolculuk yapmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine işarettir.

Rüyada uzun yolculuk yaptığını görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla uzun yolculuk yapmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun yolculuğa hazırlanmak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet eder.

Rüyada uzun yolculuk yapmak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada trenle uzun yolculuk yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments