Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçlı görmek

Rüyada uzun saçlı görmek

Rüyada uzun saçlı görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kazancın yetmez olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Rüyada saçınızın uzun olduğunu görmek kafasının rahat olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği uzun saçlı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve parlak saç görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, deşarj olacağına işarettir.

Rüyada uzun saçı kısa görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments