Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun adam görmek

Rüyada uzun adam görmek

Rüyada uzun adam görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına inanılır.

Rüyada uzun adam gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada saçı uzun adam görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu adamlar görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada uzun boylu yaşlı adam görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun adam görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada uzun burunlu adam görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun bıyıklı adam görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısmetinin bollaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments