Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saç takmak

Rüyada uzun saç takmak

Rüyada uzun saç takmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun saç takmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada uzun saç takmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun duvak takmak kazancının günbegün artacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada uzun kolye takmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun peruk takmak en gösterişli arabalara bineceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı uzun ve sarı görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin uzun saçlı olduğunu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada annesini uzun saçlı görmek hoşgörülü biri olunacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments