Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski montunu giymek

Rüyada eski montunu giymek

Rüyada eski montunu giymek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada eski montunu giymek gördüyseniz:

  • Sorun yaratan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski deri mont giymek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada eski mont giymek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski montunu giymek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada eski deri mont görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi deri mont giymek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe mont giymek dünya malının çoğalacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada mont giydirmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Rüyada üst üste mont giymek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments