Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mont giydiğini görmek

Rüyada beyaz mont giydiğini görmek

Rüyada beyaz mont giydiğini görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, maddi yükünün artacağına delalettir.

Rüyada beyaz mont giydiğini gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Rüyada beyaz mont giydiğini görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz deri mont giymek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah mont giydiğini görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, bereket ve huzur geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı mont giydiğini görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin montunu giymek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kalın mont giymek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mont giymek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Rüyada lacivert mont giymek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments