Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun erkek görmek

Rüyada çok uzun erkek görmek

Rüyada çok uzun erkek görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına alamet eder.

Rüyada çok uzun erkek gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Rüyada boy uzun erkek görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçlı erkek görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun boylu bir erkek görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği uzun saçlı görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada çok uzun erkek görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalettir.

Rüyada uzun erkek saçı görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, daha fazla yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments