Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm verdiğini görmek

Rüyada üzüm verdiğini görmek

Rüyada üzüm verdiğini görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, imkânsızı başaracağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada üzüm verdiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Rüyada birinin üzüm verdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine yorulur.

Rüyada üzüm verdiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada erik verdiğini görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin şemsiye verdiğini görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birine para verdiğini görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada un verdiğini görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, işlerini hafifleteceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada lokum verdiğini görmek büyük rahatlık yaşanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına inanılır.

Rüyada yavru kediye süt verdiğini görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments