Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm toplayıp yemek

Rüyada üzüm toplayıp yemek

Rüyada üzüm toplayıp yemek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, alışveriş yapacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada üzüm toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ön plana çıkarıp, bambaşka bir şekle dönüştürmeniz, fikirlerinizden faydalanabilecek kişileri çok etkileyebilir.

Rüyada üzüm toplayıp yemek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet eder.

Rüyada üzüm toplarken görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada erik toplayıp yemek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada vişne toplayıp yemek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğde toplayıp yemek kötü gününden de geri duracağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments