Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm tanesi görmek

Rüyada üzüm tanesi görmek

Rüyada üzüm tanesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm tanesi gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada iri taneli üzüm yemek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Rüyada üzüm tanesi yemek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet eder.

Rüyada yeşil üzüm tanesi görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tane üzüm yemek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada taneli üzüm görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, hayata küseceğine işaret eder.

Rüyada üzüm tanesi görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm taneleri görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına inanılır.

Rüyada iri taneli üzüm görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments