Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm taneleri görmek

Rüyada üzüm taneleri görmek

Rüyada üzüm taneleri görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, özel hayatının renkleneceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm taneleri gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada iri taneli üzüm yemek yıkılacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm taneleri görmek çok yoğun çalışacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Rüyada taneli üzüm görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil üzüm tanesi görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada iri taneli üzüm görmek uzun yıllar yaşayacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm tanesi yemek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada bir tane üzüm yemek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, günahlarının affedileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm tanesi görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments