Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taneli üzüm görmek

Rüyada taneli üzüm görmek

Rüyada taneli üzüm görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taneli üzüm gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada iri taneli üzüm görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada üzüm taneleri görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sermayenin harcandığına değeceğine rivayet eder.

Rüyada üzüm tanesi görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri taneli üzüm yemek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taneli üzüm görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulur.

Rüyada yeşil üzüm tanesi görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm tanesi yemek yeni bir yola gireceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tane üzüm yemek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments