Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm salkımı görmek

Rüyada üzüm salkımı görmek

Rüyada üzüm salkımı görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kendisine uğur getireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm salkımı gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada bir salkım yeşil üzüm yemek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kara kara düşünür olacağına, bunun için her gün şükredeceğine delalet eder.

Rüyada üzüm salkımı görmek bir şeyden zarar görmeye, borçlarının azalacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salkım üzüm koparmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı salkım üzüm görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, parasının ve canın güvende olacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil salkım üzüm yemek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil salkım üzüm görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil salkımlı üzüm görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet eder.

Rüyada bir salkım üzüm yemek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments