Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salkım üzüm koparmak

Rüyada salkım üzüm koparmak

Rüyada salkım üzüm koparmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, eve huzur dolacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, onların yaralarına merhem olacağına, kötü durumlara düşeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada salkım üzüm koparmak gördüyseniz:

  • Yanılsamalar nedeniyle duygusal bir konu tuhaf veya komik bir hal alabilir.

Rüyada salkım kırmızı üzüm görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil üzüm salkımı görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalettir.

Rüyada büyük üzüm salkımı görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada salkım sarı üzüm görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kara üzüm salkımı görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm salkımı görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalet eder.

Rüyada salkım üzüm koparmak kişinin elindekilerinden de olacağına, ailesinden hayır göreceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada üzüm salkımı görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments