Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil salkımlı üzüm görmek

Rüyada yeşil salkımlı üzüm görmek

Rüyada yeşil salkımlı üzüm görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına inanılır.

Rüyada yeşil salkımlı üzüm gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir hedefinizin peşinden gitme konusunda amansız bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada yeşil salkımlı üzüm görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, uzaktan haberler işiteceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil salkım üzüm yemek borçluysa borcunu ödeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil üzüm salkımı görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir salkım yeşil üzüm yemek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, saygı göreceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yeşil salkım üzüm görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada salkım üzüm görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada sarı salkım üzüm görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm salkımı görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments